Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Ξεκλείδωσε τους αριθμούς! μορφή αριθμών - ποσοτική αξία

'Οταν η μάθηση γίνεται παιχνίδι!


Τα παιδιά από μικρή ηλικία έρχονται σ' επαφή με τους αριθμούς και ολοκληρώνοντας τη φοίτηση τους από το νηπιαγωγείο, είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τους αριθμούς από το 1 μέχρι το 10 ή τους περισσότερους από αυτούς. Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει πάντα, αφού τα παιδιά με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και ανωριμότητα,  δυσκολεύονται να συγκρατήσουν τη μορφή των αριθμών ή να αντιστοιχήσουν τους αριθμούς με την ποσοτική τους αξία. 

Σ΄αυτές τις περιπτώσεις, τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν μέσω της βιωματικής μάθησης και η γνώση  να προκύπτει μέσα από το παιχνίδι. Άλλωστε, οι έρευνες έχουν καταδείξει  ότι η μάθηση παρουσιάζει βελτίωση σε ένα περιβάλλον, όπου οι μαθητές εμπλέκονται ενεργητικά στη διαδικασία της μάθησης και αισθάνονται ασφαλείς.

Μια άσκηση που στηρίζεται στην πολυαισθητηριακή προσέγγιση και τη βιωματική μάθηση, είναι η άσκηση: Ξεκλείδωσε τους αριθμούς!

Υλικά: ρύζι ή άμμος, μεγάλος δίσκος ή κουτί, λουκέτα - κλειδαριά με κλειδιά, μαρκαδόρος, σελοτέιπ, χαρτί Α4, ψαλίδι, μπρελόκ




Δραστηριότητα: κόβουμε το χαρτί Α4 σε μικρά τετραγωνάκια και γράφουμε τους αριθμούς που θέλουμε να δουλέψουμε με το παιδί. Έπειτα, κολλάμε το χαρτί με σελοτέιπ πάνω στο λουκέτο. Στη συνέχεια, γράφουμε πάνω στα μπρελόκ τον αντίστοιχο αριθμό με τις ανάλογες κουκίδες ή μόνο τις κουκίδες (εξαρτάται από τον εκπαιδευτικό στόχο που θέτουμε).


Μετά απλώνουμε  τα λουκέτα και τα κλειδιά στο κουτί με το ρύζι. Καλό θα ήταν ορισμένα κλειδιά να είναι στην επιφάνεια του ρυζιού και κάποια να είναι κρυμμένα, ώστε να έχει περισσότερο ενδιαφέρον η δραστηριότητα. 
Κατόπιν, ζητάμε από το παιδί να γίνει ένας μικρός ντετεκτιβ και να βρει τον αριθμό που θα του πούμε. Το μόνο που απομένει είναι να ξεκλειδώσει το λουκέτο. 


Άλλες δραστηριότητες:
  • με συλλαβές 
  • με λέξεις
  • με αριθμητικές πράξεις 
  • με συμπλέγματα


Αντωνία Κυρμίτση 
Φιλόλογος ΒΑ
Ειδική Εκπαίδευση ΜΑ
Εξειδίκευση στις μαθησιακές δυσκολίες/δυσλεξία 

7 σχόλια:

  1. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα προσωπικό δάνειο ή εμπορικά δάνεια ή ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός έργου ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε σκοπό; Εάν ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω της {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} ή {WhatsApp: +447903159998}.

    Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

    Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group.
    - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε με δική σας άνεση
    - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 έως 48 ωρών
    - Μπορείτε να δανειστείτε μέχρι 20 εκατομμύρια ευρώ
    - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
    - επιδοτούμενο επιτόκιο 3%
    - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
    -Η συναλλαγή δανείου σας είναι 100% ασφαλής.
    - Και επίσης είμαστε από τις καλύτερες δανειοδοτικές εταιρείες στον κόσμο.

    Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί αυτή η εταιρεία έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση με την Sunshine Financial Group, υποβάλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

    Εάν χρειάζεστε ένα γρήγορο και επείγον δάνειο, παρακαλώ γράψτε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου.
    Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998

    Ένα κατάλληλο δάνειο για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

    Χρειάζεστε χρηματοοικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες δανειακές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε όλους τους τύπους δανειακών υπηρεσιών (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

    Γνωρίζουμε ότι η λήψη ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Για τα άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται μια λύση, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν δάνεια μετοχικού κεφαλαίου από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω των υψηλών επιτοκίων. ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε σε εμάς και θα λάβετε ένα δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας, κυρίες και κύριοι
    Καλώς ήρθατε στον προμηθευτή οικονομικών υπηρεσιών της NoviCap
    (novicapserviceprovider@gmail.com)
    Χρειάζεστε γρήγορη χρηματοδότηση για την επιχείρησή σας; Η NoviCap προσφέρει ευέλικτη επιχειρηματική γραμμή πίστωσης, factoring τιμολογίων και επιλογές προθεσμιακών δανείων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

    Το online δανεισμό της NoviCap προσφέρει δάνεια για την αυτοκινητοβιομηχανία, την οικιακή βελτίωση και σχεδόν οτιδήποτε άλλο, με χαμηλά επιτόκια για εκείνους που χρειάζονται επειγόντως οικονομική βοήθεια.

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
    Η NoviCap, που ιδρύθηκε το 2015, είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές δανείων στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι, ιδίως οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, χρησιμοποιούν την υπηρεσία NoviCap δωρεάν σε απευθείας σύνδεση για να βρουν τη χρηματοδότηση περιηγώντας πολλαπλά προϊόντα δανείων από τα μεγάλα προγράμματα δανεισμού δικτύου μας. Η NoviCap παρέχει χρηματοδότηση με γρήγορο, ευέλικτο και διαφανή τρόπο, προσφέροντας στους επαγγελματίες επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν σε βραχυπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις.

    ΤΥΠΟΙ ΔΑΝΕΙΩΝ
    Το NoviCap προσφέρει μια ποικιλία επιλογών δανείου, όπως:
    • Γραμμή επιχειρηματικής πίστης
    • Δάνειο SBA
    • Βραχυπρόθεσμο δάνειο
    • Προώθηση μετρητών στο εμπόριο
    • Επιχειρηματικό δάνειο
    •Προσωπικό δάνειο
    • Χρηματοδότηση εξοπλισμού
    • Εμπορική υποθήκη
    • Χρηματοδότηση Εισπρακτέων Λογαριασμών
    • Δανείου εκκίνησης
    • Δάνειο απόκτησης επιχειρήσεων

    Εάν χρειάζεστε οικονομικές λύσεις για τη βελτίωση του κεφαλαίου κίνησης, το NoviCap είναι το μέρος που πρέπει να πάτε.

    ΠΑΡΑΓΩΓΗ
    √Μπορείτε να δανειστείτε από € 2.000 έως € 50 εκατομμύρια
    √Πάρτε πληρωμή σε 48 ώρες
    √ Περιορίστε την εξάρτηση της τράπεζάς σας
    √Δεν υπάρχουν κρυφά τέλη ή προϋποθέσεις

    Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πάρα πολύ, απλά μας στείλετε ένα μήνυμα μέσω ταχυδρομείου.
    Email: novicapserviceprovider@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας, κυρίες και κύριοι.
    Καλώς ήρθατε στον προμηθευτή οικονομικών υπηρεσιών της NoviCap.

    Χρειάζεται επειγόντως οικονομική πρόοδος; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους λόγους; Η NoviCap προσφέρει ευέλικτες επιλογές δανείων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

    Η NoviCap προσφέρει μια ποικιλία επιλογών δανείου σε όλους όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια με χαμηλό επιτόκιο 3%. Είτε πρόκειται για επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή για δάνειο για ιατρικούς λογαριασμούς, προκαταβολή πληρωμής, χρηματοδότηση εξοπλισμού, στεγαστικό δάνειο e.t.c. Η υπηρεσία είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου NoviCap, στείλτε ένα μήνυμα μέσω του || novicapserviceprovider@gmail.com || ή γράψτε μας στο WhatsApp μέσω: +31642117819

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
    Η NoviCap, που ιδρύθηκε το 2015, είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές δανείων στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι, ιδίως οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, χρησιμοποιούν την υπηρεσία NoviCap δωρεάν σε απευθείας σύνδεση για να βρουν τη χρηματοδότηση περιηγώντας πολλαπλά προϊόντα δανείων από τα μεγάλα προγράμματα δανεισμού δικτύου μας. Η NoviCap παρέχει χρηματοδότηση με γρήγορο, ευέλικτο και διαφανή τρόπο, προσφέροντας στους επαγγελματίες επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν σε βραχυπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις.

    Είμαστε πολύ γρήγοροι, αξιόπιστοι και αξιόπιστοι και μπορείτε να δανειστείτε από € 1.000 μέχρι € 50 εκατομμύρια. Η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία όταν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο.

    Χωρίς να σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να πάρετε δάνειο από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε.

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο || novicapserviceprovider@gmail.com || Γράψτε μας στο WhatsApp μέσω: +31642117819

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας, το όνομά μου είναι Charlotte Müller, είμαι ιδιωτικός δανειστής. Χρειάζεστε ένα γρήγορο, μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο μόλις 3%; Είναι η δυσκολία της οικονομίας να σας επηρεάσει φέτος; ή σας έχει στερηθεί δάνειο από την τράπεζά σας ή από άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα; Προσφέρουμε ασφαλή δάνεια και εάν χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο, στείλτε μου email μέσω (moonlightloanfirm@gmail.com)

    * Ψάχνετε για κεφάλαια για να εξοφλήσετε τα χρέη;
    * Επιδιώκετε οικονομικά να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
    * Επιδιώκετε δάνεια για τη διεξαγωγή μεγάλων έργων;
    * Χρειάζεστε δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες;
    * Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο για διάφορους σκοπούς;

    Εάν η απάντησή σας είναι ναι, μπορώ να σας βοηθήσω.

    * Μπορώ να σας προσφέρω δάνειο μέχρι € 5.000.000.
    * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε.
    * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του Σχεδίου Μηνιαίας και Ετήσιας αποπληρωμής.
    * Ευέλικτοι όροι δανείου.

    Εάν ενδιαφέρεστε να επιστρέψετε μαζί μου μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: moonlightloanfirm@gmail.com |

    Έχετε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειό σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου.

    Είμαστε παθιασμένοι με τον υπολογισμό της χρηματοοικονομικής ενσωμάτωσης.
    Τα δάνεια και τα επενδυτικά προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν άνεση και αξία.

    Με την εταιρεία Moonlight Loan, μπορείτε να αποχαιρετήσετε όλες τις οικονομικές κρίσεις και τις δυσκολίες σας, καθώς είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί

    Θερμές
    Κα. Charlotte Müller

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

    Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

    Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σας, Το όνομά μου είναι Ute Schmidt, είμαι από το Βερολίνο, Γερμανία. Θέλω να μοιραστώ μια απλή μαρτυρία για το πώς πήρα ένα δάνειο από τη Susan Benson (Sunshine Financial Group, Inc).

    Ήμουν σε οικονομική κρίση και χρειαζόμουν δάνειο 105.000 ευρώ για προσωπικούς λόγους, δοκίμασα σχεδόν όλες τις τράπεζες στην πόλη μου και μερικές άλλες εταιρείες δανεισμού για δάνειο και οι αιτήσεις μου απορρίφθηκαν για κάποιους λόγους που τους γνωρίζω καλύτερα και μετά αποφάσισα να δοκιμάσω ξανά, είδα μια ανάρτηση σε ένα από τα φόρουμ δανείων από τη Susan Benson και ήρθα σε επαφή μαζί της για βοήθεια, θα μπορούσα να πω ότι ήταν ένα άτομο που μπορώ να εμπιστευτώ, παίρνω την καλύτερη απόφαση για μένα και την οικογένειά μου, ευτυχώς για μου χορηγήθηκε ένα δάνειο με επιτυχία, ακόμη και με ή χωρίς ασφάλεια, και το πιο εκπληκτικό μέρος από όλα είναι ότι δεν υπήρχε πιστωτικός έλεγχος και η εξυπηρέτησή της είναι γρήγορη, αξιόπιστη και αξιόπιστη.

    Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού επιτοκίου, της ανεπαρκούς ασφάλειας, του λόγου χρέους προς εισόδημα, του χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματος και πολλών άλλων λόγων. Εάν χρειάζεστε οικονομική βοήθεια για να λύσετε την οικονομική σας κατάσταση και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να πάτε και πού να στρίψετε, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με τη Susan Benson μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να την στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λήψη απάντησης σε μια στιγμή.

    Η εταιρεία της παρέχει κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, τόσο εξασφαλισμένο όσο και ακάλυπτο δάνειο, μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια, και επίσης θα είστε σε θέση να δανειστείτε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και να έχετε την ευκαιρία να εξοφλήσετε από 1 έως 30 χρόνια. Αν μπορεί να με βοηθήσει, πιστεύω ότι μπορεί να σας βοηθήσει επίσης. Επικοινωνήστε μαζί της σήμερα για περισσότερες πληροφορίες μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή Στείλτε το μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή